CONTACT

voor een offerte op maat

Email:     maestraccio@maestraccio.nl
Telefoon, SMS, Signal of Telegram:     +31 (0) 621 216 621
Hangouts:     maestraccio
Mastodon:     @Maestraccio@mastodon.uno
www.maestraccio.nl
Een live solo-instrumentalist is de ideale oplossing voor de chicque ambiancering van ieder bescheiden stijlvol-feestelijk evenement.
Door mijn emigratie zijn de mogelijkheden voor optreden in Nederland beperkt, maar niet onmogelijk.
U kunt contact opnemen voor live-piano-optredens, componeer- en arrangeerwerk en het creëren en uitschrijven van partituren van uw zelfgecomponeerde melodieën; eigenlijk voor alle muzikale wensen waarbij u meent dat ik daarbij zou kunnen helpen.
Een op maat gemaakt arrangement is de perfecte manier om uw favoriete muziekstuk in de door u gewenste bezetting of stijl uit te (laten) voeren.
Een professioneel uitgeschreven partituur zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op het genieten van de muziek, in plaats van het ontcijferen van de noten.
Voor alle opdrachten, van optredens tot opnames en andere zaken die ik niet vermeld heb (of zelfs niet aan gedacht) hoor ik graag van u. Iedere situatie is uniek en kan van de beschrijvingen op deze website afwijken. Ik ben veelzijdig en iedere nieuwe muzikale uitdaging ga ik met veel enthousiasme aan. Ik kijk uit naar uw ideeën!

Het notenschrift op het visitekaartje is niet van mij maar van VistaPrint. Ik gebruik Lilypond.org, wat een nog mooier resultaat geeft. Kijk voor voorbeelden elders op deze website.
Geassocieerde websites:
peperklips.nl
hucoji.org