Logo M+º

MAESTRACCIO

Logo M+º
HOME
BIOGRAFIE
ACHTERGRONDPIANO
ARRANGEERWERK
LILYPOND BLADMUZIEK
CONTACT

ARRANGEREN

en componeren

U kunt hier luisteren naar een aantal tracks in verschillende stijlen. Ik kan uw zelfgeschreven melodie of leadsheet van een instrumentale begeleidingstrack voorzien (bijvoorbeeld om mee te zingen in "Karaoke"-stijl, of uw improvisaties te oefenen), of eventueel aan de hand van stijlvoorbeelden en/of tekst een compositie-op-maat maken. Ook voor de muziek bij uw (commerciële bedrijfs-)video ben ik de aangewezen persoon. Ik schrijf van klassiek en jazz via Latijns-Amerikaans tot rock en funk, en alles daartussen, dus bijna iedere opdracht, hoe uniek of bijzonder ook, is door mij uitvoerbaar. O.a. Stichting Culturele Droomwevers, Hacker Public Radio en Tea, Earl Grey, Hot gingen u reeds voor. Alle arrangementen worden in principe afgeleverd als een opname in een gangbaar audioformaat met als optie een netjes uitgeschreven partituur of leadsheet (in LilyPond, omdat dat het mooiste en meest gedetailleerde resultaat geeft). Piano-solo-arrangementen kunnen ook live worden uitgevoerd. Alle opnames hier en hieronder zijn de instrumentale tracks zoals die door mij worden geproduceerd, zonder evenueel later toegevoegde zang of andere nabewerking door derden, en kunnen u eventueel ter inspiratie dienen als stijlvoorbeelden voor uw opdracht.
Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld.
Als uw browser de "audio"-tag niet ondersteunt of geen mp3-bestanden kan afspelen, kunt u via de link het bestand downloaden (ja, dat mag, voor privégebruik) en via een mp3-speler of audioprogramma alsnog beluisteren.
De eerste pagina van een partituur in LilypondDe tweede pagina van een partituur in LilypondDe laatste pagina van een partituur in Lilypond

Commerciële opdrachten:


TeaEarlGreyHot Tea, Earl Grey, Hot. (tune van de podcast Tea, Earl Grey, Hot, zonder voice-over):
TEGH.mp3
HackerPublicRadio Hacker Public Radio (bewerkingen van de originele tune van de podcast Hacker Public Radio):
HPR.mp3 (main theme)
HPRAK.mp3 (main theme, akoestisch)
HPR3P.mp3 (main theme, voor de nerds en hackers)

AndyVAndIvy TV Series Title 1 (i.s.m. Andy V. and Ivy):
S165T120M3B110_TVSeriesTitle1.mp3
AndyVAndIvy TV Series Title 2 (i.s.m. Andy V. and Ivy):
S170T180M6B165_TVSeriesTitle2.mp3
AndyVAndIvy Loop Classical Strings 1 (i.s.m. Andy V. and Ivy):
S30T192M4B24_LoopClassicalStrings1.mp3
LAB21 LAB21 (telefoonwachtmuziekje van LAB21):
TelefoonWacht21.mp3

Creatieve opdrachten:


Maestracciokrul Daar Wordt Op De Deur Geklopt (piano solo improvisatie):
DWODDGpno.mp3
Maestracciokrul Sinterklaas Kapoentje (piano solo improvisatie):
SkKppno.mp3
Maestracciokrul Zie Ginds Komt De Stoomboot (piano solo improvisatie):
ZGKDSpno.mp3

Projectopdrachten:


Droomwevers begeleidingstrack van Van Achter De Koeien (i.o.v. Stichting Culturele Droomwevers, compositie: Henry Muldrow):
19VanAchterDeKoeienDEF.mp3
Droomwevers begeleidingstrack van Opportunity (i.o.v. Stichting Culturele Droomwevers, compositie: Henry Muldrow):
HOppE.mp3
Droomwevers begeleidingstrack van U Carriettu Sicilianu (i.s.m. Stichting Culturele Droomwevers en Giusy Piazza):
Sicily.mp3
Klik hier voor een aanvraag van een gespecificeerde offerte voor COMPONEREN.
Klik hier voor een aanvraag van een gespecificeerde offerte voor ARRANGEREN.
De composities, tekst, afbeeldingen en alle arrangementen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en uitsluitend bedoeld voor demonstratiedoeleinden. Verspreiding is vrij toegestaan, onder voorwaarde van expliciete vermelding van de rechthebbende. Ieder ander gebruik, met name commerciële exploitatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende, zal worden vervolgd.
"De muziekwerken zijn auteursrechtelijk beschermd. Maestraccio heeft toestemming voor gebruik verkregen van Buma/Stemra. Het gebruik van de muziekwerken van deze site anders dan beluisteren ten eigen genoegen en/of reproduceren voor eigen oefening, studie of gebruik, is uitdrukkelijk verboden. Het is verder niet toegestaan de muziekwerken te [weder]verkopen, verspreiden e.d.."
© 2008 Maestraccio

Valid HTML 4.01 Transitional