AANBEVELINGEN

wat anderen zeggen over het werk van Maestraccio

Henry Muldrow van Stichting Culturele Droomwevers Droomwevers schrijft (Henry is een belangrijke opdrachtgever):
"Maestraccio is jarenlang hoofdarrangeur van Stichting Culturele Droomwevers. Hij creƫert zelf de originele piano en instrumentale partijen van honderden Droomwevers kinderliedjes en liederen op teksten van Nederlandse en Surinaamse dichters. Hij is bedreven in een groot aantal muziekstijlen, waaronder klassiek, pop, blues, flamenco, samba en jazz. Maestraccio is zowel een betrouwbare eersteklas arrangeur als een ervaren componist, begeleider en illustrator.
Zijn gewicht in goud waard!"

Yannick en Dave van Tea, Earl Grey, Hot! TeaEarlGreyHot schrijven (in het Engels, Dave en Yannick zijn co-hosts bij een Engelstalige podcast):
"Maestraccio is a great guy !
We needed a tune for our new Star Trek fan podcast, so we asked if he'd be interested. He asked us a few questions, understood what we wanted, and came back a few days later with an awesome track with wich we fell in love immediately. We asked for a few changes, which he implemented very quickly, and provided us with everything we needed to use the track on our show. All in all, he is a great guy, always happy to talk about music, and he's got a weird sense of humor, which is always a "plus" in my book !"
Willy van Cabaret Kamizool CabaretKamizool schrijft:
"Op het moment dat ik met ons cabaret muzikaal een beetje "vast kwam te zitten" nam ik contact op met Maestraccio. Mijn piano- en gitaarbegeleidingen begonnen een beetje te veel op elkaar te lijken. Maestraccio heeft onze groep geholpen meer variatie in de muziek te krijgen. Zonder de melodie van een nummer te veranderen, veranderde hij de begeleiding en tweede- en derde stem. Hij maakte de muziek wervelender, frisser, anders dan ik het zou doen, zou kunnen, zonder van onze groep een compleet andere groep te maken. Maestraccio bracht mijn muziek (en daarmee de groep) naar een hoger niveau, zelfs wanneer ik dacht dat ik dat niet aan kon. Hij voelde heel goed aan wat bij ons paste en wat niet.
Namens Cabaret Kamizool, bedankt Maestraccio!"
en verder (Willy praat een beetje veel 🤭 ):
"Maestraccio helpt me bij het maken van arrangementen voor ons zangkoor. In eerste instantie keek hij mijn werk na en haalde alle fouten er uit. Omdat ik graag wil leren krijg ik nu uitgebreide adviezen om zelf verder te gaan. Soms twee A-viertjes vol!!! Ik doe nog veel fout (helaas). Uiteindelijk komen er mooie arrangementen tevoorschijn. Hij is altijd vriendelijk en lijkt het niet erg te vinden dingen te herhalen. Hoe lastig zo'n arrangement soms is,
Maestraccio geeft me het gevoel dat het goed komt."
Ik ben ontzettend trots op deze reacties en dank iedereen (I say a big thank you to everyone) die de moeite heeft genomen iets over mij en mijn werk te schrijven.
Ik kijk uit naar uw opdracht, waarbij u met het resultaat even enthousiast bent als deze personen, waarna ik hierboven uw aanbeveling met link naar uw website kan toevoegen.
Ik teken ook graag in OpenSCAD, waaronder mijn Rhodes Mark I Seventythree